Монгол хонины ноосыг хими технологийн аргаар боловсруулж давуу шинж чанартай бүтээгдэхүүний технологи

Удирдагч: Д.Энхтуяа

Хэрэгжүүлэгч баг: [Г.Надмид:I.TC01],[П.ТУУЛ:I.TT07],[Д.Батбаяр:I.TT09]

Захиалагч: Хүнс, хөдөөө аж ахуй, хөнгөн үйлдвэрийн яам

Санхүүжилтийн нийт хэмжээ: 119347242

Гүйцэтгэсэн огноо: 2012-01-02

Товч тайлбар:

Сурагчын дүрэмт хувцасны бүрзийлт багасгах туршилт

Хавсаргасан файл:




Монгол Улсын Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль © 2019