Органик хүнс үйлдвэрлэлд тавигдах шаардлагууд

Зохиогч:  Б.Энхтуяа

Хамтран зохиогч:

Үйл явц: Боловсруулсан

Бүтээлийн товч тайлбар: Гарын авлагад органик хүнсний тухай ойлголт, ангилал, органик үйлдвэрлэл эрхлэхэд баримтлах зарчим, тавигдах шаардлага, мөрдөх журам, шалгуур үзүүлэлт, гэрчилгээ, тэмдэг авахад хэрэгжүүлэх ажил зэрэг асуудлыг хамруулав.

Хэвлүүлсэн газар: Бест Колор интернэшнл

Хэвлүүлсэн огноо: 2016/10/10

Хуудасний тоо: 56

Түлхүүр үг: #органик хүнс #үйлдвэрлэл #боловсруулалт #түүхий эд


Бүтээл нэмсэн:Б.Энхтуяа

Монгол Улсын Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль © 2019