МАХ хоолны ном

Зохиогч:  Б.Энхтуяа

Хамтран зохиогч:

Үйл явц: Боловсруулсан

Бүтээлийн товч тайлбар: Их Британийн ДК хэвлэлийн компаниас Мон судар хэвлэлийн компани орчуулах эрхийг нь албан ёсоор авсан, Николь Флетчер зохиогчтой уг ном  нь 2015 онд хэвлэгдсэн бөгөөд нийт 320 хуудастай. Шувуу, үхэр, бог малын, мөн ангийн махаар хийдэг олон үндэстний 300 гаруй хоолны  жор, хийх аргыг багтаасан уг номноос махны чанарыг хэрхэн үнэлэх, махаар хоол хийх бэлтгэл болон үндсэн шат дарааллыг сурч, гэрийн нөхцөлд мах бэлтгэх арга барилыг эзэмших болно. Янз бүрийн махан хоол хийх жор, дарааллыг маш дэлгэрэнгүй бичсэн тул уг номыг ресторан, нийтийн хоолны газрын мэргэшсэн тогоочоор зогсохгүй ямар ч ажил мэргэжлийн хүмүүс ахуйдаа ашиглах боломжтой.

Хэвлүүлсэн газар: Монсудар хэвлэлийн газар

Хэвлүүлсэн огноо: 2015/12/25

Хуудасний тоо: 320

Түлхүүр үг: #махан хоол #олон үндэстний хоолны жор #дайвар бүтээгдэхүүн #мах


Бүтээл нэмсэн:Б.Энхтуяа

Монгол Улсын Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль © 2019